Team Fortress 2

MvM Crashing Randomly, HELP!

This is thread by Crazy Guy of Doom about Team Fortress 2. Consider putting your 2 cents in if you haven't already.

Hey, you! Join GameBanana, one of the oldest mod sites, and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified when Crazy Guy of Doom submits again.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending Crazy Guy of Doom points.
  • Post: Give Crazy Guy of Doom your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Join the community!

Sign up

Already a Bananite? Login

MvM Crashing Randomly, HELP!

MvM Crashes every time I go on a MvM server, any soloutions please?

Hi Everyone,

I have been having some constant crashing issues on the Mann vs Machine Co-Op since yesterday and it's really annoying me because my experience on the new gametype is unplayable ever since it happened when I was playing with my friend in a random Mann vs Machine server.

Sadly I haven't got a clue about the crashes but somehow I found 3 crash dumps laying around in the "team fortress 2" folder outside of tf where people usually tell you to download skins and that to. I did in fact report this as a bug on the same day as the crash but I haven't got a reply since.

If you think you know how to fix this then please help me and put down a solution and I'll try out the solution, thank you kindly for reading.

EDIT: Crashing has gone! Thanks to Eventyr for suggesting to turn off Multicore Rendering because it fixed the problem ^^

  • You must be a member

Comments

  • Csernay Attila avatar
    Csernay Attila avatar Offline
    Member Joined 6 years ago
    544 points Ranked 6851st
    12 medals 0 legendary, 1 rare
    • 2nd Place - Trouble in Paradise Mapping Contest Medal icon
    • GUIer of the Month, April 2014 Medal icon
    • Submitted 10 WiPs Medal icon
    • Unlocked Treehouse VIP clearance Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    Report post
    4 years ago:
    im using a lightsaber cnd a sonic screwdriwer model but i can play. i think the only problem is too many ppl and not enought servers
    moddoljunkdude.blogspot.com avatar
    Mantra
    moddoljunkdude.blogspot.com
  • Eventyr avatar
    Eventyr Offline
    Member Joined 5 years ago
    600 points Ranked 6335th
    6 medals 0 legendary, 0 rare
    • Jellyfish Short Story Entrant Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    • 4 years a member Medal icon
    Report post
    4 years ago:
    Try to see if (Multicore Rendering) is turned ON, in many cases it will crash the game after a few mintutes game play.

    have had some trouble with my tf2 and css and multicore rendering where the main reason :)

    Note: after the new update it has turned it self on, in several steam games :(

    Bananite
  • Crazy Guy of Doom avatar
    Member Joined 6 years ago
    2,054 points Ranked 2022nd
    8 medals 0 legendary, 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Report post
    4 years ago:

    Posted by Eventyr Try to see if (Multicore Rendering) is turned ON, in many cases it will crash the game after a few mintutes game play.

    have had some trouble with my tf2 and css and multicore rendering where the main reason :)

    Note: after the new update it has turned it self on, in several steam games :(

    Okay, will try

    Thanks for the help mate :)

    EDIT: Still crashing! If there's no more solutions left then I'm going to have to delete all my custom sounds and skins. This crashing also happened when I was playing on Halloween servers last year too but it was to do with corrupt sounds instead!

    EDIT 2: Fudge! It's stopped crashing, I thought I turned off Multicore Rendering just like Eventyr was talking about but it seems I cancelled the advanced graphic settings the first time. Therefore I turned it off and clicked okay and it seems to have worked. Thanks for the help :D

    All toasters toast TOAST!

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

Crazy Guy of Doom avatar
Member Joined 6 years ago
2,054 points Ranked 2022nd
8 medals 0 legendary, 1 rare
  • 6 years a member Medal icon
  • Reached 1,000 Points Medal icon
  • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
  • One month a member Medal icon
  • 6 months a member Medal icon
  • 1 year a member Medal icon

Crazy Guy of Doom
About this module
This module lets you send a private message to the submitter (Crazy Guy of Doom).
About this module
This module displays what game this Thread is for.

Game

About this module
This module displays this Thread's category.

Category

Stats

Posts
3
Views
8,795
Date Added
4 years ago
Aug 20 2012 @ 6:16pm UTC
Date Modified
4 years ago
Aug 24 2012 @ 6:24pm UTC